Esenler’de Dünya Çevre Günü kutlaması

İstanbul Esenler Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, Korona virüs salgının başlamasından bu yana büyük bir özveri ile çalışan temizlik personelini takdir etmek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla moral etkinliği düzenledi.

İLÇELER 06.06.2020, 11:04
Esenler’de Dünya Çevre Günü kutlaması

Korona virüs pandemisi sürecinde insanların evde daha fazla vakit geçirmeleriyle artan tüketimin ve kullanılan maske ve eldiven gibi tıbbi malzemelerin çevreye atılmasıyla birlikte, çevre temizlik personeline normalden daha fazla iş düşüyor. Esenler Belediyesi, salgının başlamasından bu yana büyük bir özveri ile çalışan temizlik personelini takdir etmek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla moral etkinliği düzenledi.

ŞARKI VE TÜRKÜLER EŞLİĞİNDE DANSLAR EDİLDİ

COVID-19 sebebiyle vatandaşların evden çıkamadığı dönemlerde bile görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren temizlik personeli için 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinlikte, Esenler Belediyesi Sanat Evi’nin Moral Timi, Ekrem Pehlivanoğlu yönetiminde Türk Halk Müziği konseri verdi. Temizlik personeli, türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Konserdeki keyifli şarkı ve türkülere kayıtsız kalmayan personel, müzikle birlikte dans edince ortaya renkli görüntüler çıktı. Sahnede şarkılara da eşlik eden temizlik personelleri, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Programda eğlenceli yarışmalar düzenlendi ve kazananlara çeşitli hediyeler ile herkese kolonya ve çikolata dağıtıldı.