banner4

banner9

Bursa Karacabey’de benzin istasyonu yeni yüzüyle hizmette

Karacabey-Bursa yolundaki Karacabey Belediyesi’ne ait benzin istasyonu, teknik ömrünü doldurmasının ardından detaylı bir tadilata girmişti. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, hizmet akışını aksatmadan süren çalışmalar neticesinde, istasyonun modern ve pratik bir şekilde faaliyete başladığını duyurdu.

İLÇELER 24.03.2021, 14:58
Bursa Karacabey’de benzin istasyonu yeni yüzüyle hizmette

Karacabey’de, kent genelinde sürdürülen modernleşme ve iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Karacabey-Bursa yolundaki Karacabey Belediyesi’ne ait benzin istasyonu, teknik ömrünü doldurmasının ardından detaylı bir tadilata girmişti.

Hizmet akışı durmadan başlanan çalışmalar ile istasyon daha modern ve kullanışlı hale getirildi.

Başkan Ali Özkan yaptığı açıklamada, hizmet akışını aksatmadan süren çalışmalar neticesinde, istasyonun modern ve pratik bir şekilde faaliyete başladığını duyurdu.

HER ALANDA MODERNİZASYON

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, modern bir hal alan belediye benzin istasyonunda yaptığı açıklamada, “Halkımıza daha iyi hizmet vermek için her alanda modernizasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda hem belediye araçlarımızın hem de vatandaşlarımızın kullandığı bu yakıt istasyonunda sürdürdüğümüz çalışmalar sona erdi ve istasyon modern bir hal alarak, hizmetine kaldığı yerden devam ediyor. Günümüz şartlarına yakışan bir düzenlemenin ardından hizmet binamızın içinde, personel odasında, markette ve lavabolarda tüm bölümler yenilenerek, modern bir görünüme kavuşturuldu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan, geçtiğimiz yıl ihalesi yeniden yapılan akaryakıt istasyonu tekrar aynı firmada kalırken, Başkan Ali Özkan bu ihalenin Karacabey Belediyesi açısından %95 daha kârlı bir şekilde sonuçlandığını ifade etmişti.

Yorumlar (0)
22°
hafif yağmur
banner5
banner10