banner4

banner9

Çanakkale ruhunu kaleme dökerek ödül kazandılar

Gürsu Belediyesi’nce, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla, öğrenciler arasında düzenlenen ’18 Mart Çanakkale Geçilmez’ konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İLÇELER 24.03.2021, 17:10
Çanakkale ruhunu kaleme dökerek ödül kazandılar

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çanakkale Zaferi’mizin 106. yıldönümünü kutladığımız bu yılda, yeni nesillerimizin bu gururla, manevi değerlerimize sahip çıkarak yetişmesi için, duyarlılık hissederek duygularını anlatmalarını istedik. Çanakkale ruhunu taşıyan kompozisyonlarıyla yarışmamıza katılan öğrencilerimizin kalemlerinden dökülen hisleri hepimizi duygulandırdı. Gençlerimizdeki bu duyarlılığı gördükçe geleceğe olan umudumuz daha da güçleniyor” dedi.

Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu protokol mensupları, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla Gürsu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri sunuldu.

Gürsu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen yarışmaya katılan 742 öğrenci de düzenlenecek Bursa gezisine gitmeye hak kazandı.

Yorumlar (0)
24°
açık
banner5
banner10