banner4

banner9

Ankara'da Keçiörenli minikler ÇEM'de bilimle büyüyor

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye bünyesinde hizmet veren Çocuk Eğitim Merkezi’nin (ÇEM) temizlik, maske ve mesafe (TMM) kuralları uygulanarak eğitime devam ettiğini söyledi.

İLÇELER 03.04.2021, 13:34
Ankara'da Keçiörenli minikler ÇEM'de bilimle büyüyor

Başkan Altınok, “İlçemizde ikamet eden 4-13 yaş grubundan çocuklarımızı bilim, sanat, spor ve kültürel faaliyetlere teşvik etmek ve sosyal hayata katılımlarını artırmak için Çocuk Eğitim Merkezimizde 6 farklı branşta eğitimlerimiz devam ediyor. Çocuklarımızı ilgi duydukları branş atölyelerine yönlendiriyoruz. Eğitim seanslarını onlara kolaylık sağlamak için okul saatlerini dikkate alarak oluşturuyoruz.” dedi.

6 BRANŞTA EĞİTİM

Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren ÇEM, uzman öğretmen kadrosuyla okul öncesi, akıl oyunları, jimnastik, hızlı okuma teknikleri, robotik ve yazılım, tasarım ve ahşap atölyeleri branşlarında örgün eğitime devam ediyor. Toplamda 6 branşta 4-13 yaş grubundan çocuklar için hizmet veren ÇEM’de hafta içi her gün ve cumartesi günleri eğitim veriliyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonlarında ise cumartesi seansları yapılamadığı için eğitimler hafta içi belirlenen seanslara göre sürdürülüyor.

BAŞKAN ALTINOK: ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜLÜKLERDEN KORUYORUZ

Türkiye’nin geleceğini inşa edecek olan çocuklara yönelik eğitim hizmetini gönülden verdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altıok, “ÇEM’de çiçeklerimiz ve meleklerimiz olan çocuklarımızın beceri ve yetenek odaklı çalışmalar yapabilmeleri için farklı alanlarda atölye çalışmaları yürütüyoruz. Ailelerimizin ve bizim göz bebeğimiz olan yavrularımıza parlak bir gelecek sunmak için geleceğimizin temellerini sağlam atmak zorundayız. Aynı zamanda şehrimizde kreş, oyun merkezi, kütüphanelerimizin sayısını çoğaltarak yavrularımızı tüm kötülüklerden, tuzaklardan koruyor ve onları bilime sevk ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
19°
kapalı
banner5
banner10