banner4

banner9

Samsun: Büyükşehir çocukları sevindirdi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 261 yetim çocuğu bayram öncesi sevindirdi. Ekipler, içinde 200 TL olan ve istedikleri yerden kıyafet alabilecekleri kartları ailelerine teslim etti.

BÜYÜKŞEHİRLER 15.05.2021, 15:49 16.05.2021, 12:48
Samsun: Büyükşehir çocukları sevindirdi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, öksüz ve yetim çocuklara bayram öncesi kıyafet desteği verdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ve ilçelerde daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklara içerisinde 200 TL olan ve istedikleri mağazadan alışveriş yapabilecekleri giyim kartlarını elden teslim etti.



Bayramların dayanışma ve kaynaşma günleri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Yetimlerin, öksüzlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesi dünyanın gülmesidir. Sosyal belediyeciliği şehrimizin her yerinde uygulamak ve ihtiyaç desteği hisseden her bir vatandaşımıza dokunmak temel amacımız. Bayramların bayram olabilmesi için insanların mutlu, mesut olmaları gerekiyor. Peygamber Efendimizin, ‘Bir yetimin başını okşamak sadakaların en büyüğüdür’ demiştir. Yetim ve öksüz çocuklarımızın Ramazan Bayramı’nda yüzlerinin gülümsemesine vesile olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

Yorumlar (0)
açık
banner5
banner10