Yıldırım Belediyesinden STK’lara destek

Bursa Yıldırım Belediyesi, STK’ları geleceğe taşıyacak hamle olan ‘Dijital Dönüşüm STK 4.0 Projesi’ paydaşlığı ile yarınların vizyonuna destek olacak.

İLÇELER 23.10.2020, 21:22 30.01.2021, 23:01
Yıldırım Belediyesinden STK’lara destek

Gerçekleştirdiği kurumlar arası işbirliği ile dünyanın dijital dönüşümüne hazırlandığı 4.0 alanında sivil toplum kuruluşlarının entegre olması adına hayata geçirilecek ‘Sivil Toplum Kuruluşlarında Dijital Dönüşüm STK 4.0’ projesinin paydaşı olan Yıldırım Belediyesi kurumların gelecek vizyonuna artı değer sağlıyor. Yıldırım Belediyesi, Bursa Düşünce Kulübü, İç İşleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında geliştirilen proje ile Bursa’daki 3 bin STK çalışanı gönüllüsü ve üniversite kulüplerinde aktif olan öğrencilere dijital dönüşüm kaynak geliştirme ve proje hazırlama eğitimleri düzenlenecek. Türkiye’nin dijital dönüşümünün sivil toplum ayağına destek sağlayacak proje doğrultusunda çağın devrimi olan endüstri 4.0 ve dijitalleşme ile STK’ların çevre ile etkili ağlar oluşturması, karar alma mekanizmalarına aktif katılımın sağlanması ve toplumsal sorunlara katılımcı çözümler üretilmesi için kurumsal kapasitelerinin dijitalleşme yoluyla artırılması sağlanacak.

EĞİTİMLER OCAK’TA BAŞLIYOR

Eğitimlerin Bursa Düşünce Kulübü dernek binasında, Ocak 2021’de başlayacağı proje kapsamında katılımcılara yönelik kaynak geliştirme, dijital içerik hazırlama, proje hazırlama yürütme ve raporlama, dijital okuryazarlık ve dijital dönüşüm, hızlı web tasarımı, dijital yönetişim ve üye bağışçı gönüllü ilişkileri, dijital iletişim ve sosyal medya, veri tasarımı görselleştirme ve yönetimi, sosyal girişimcilik, kalite yönetimi ve stratejik planlama ve kurumsal kapasite geliştirme eğitimleri gerçekleştirilecek.

parçalı bulutlu