Gürsu’da müzikli günler başlayacak

Gürsu’nun bulvarı düzenlenen müzik dinletisiyle hareketlendi.

İLÇELER 16.11.2020, 22:16 30.01.2021, 22:43
Gürsu’da müzikli günler başlayacak

Büyükşehir Belediyesi Bandosu tarafından sunulan gösteri, Gürsululara müzik dolu keyifli anlar yaşattı.

Gürsu Belediyesi’nin “Kültür Kenti Gürsu” sloganıyla, ilçenin çeşitli noktalarında düzenleyeceği müzik dinletilerinin de yakında başlayacağını müjdeleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Büyükşehir Belediyemize, müziği sokaklara taşıran bu kültür hareketi dolayısıyla teşekkür ediyorum. Gürsumuz’un bir kültür kenti olması hedefiyle yaptığımız etkinliklerimize bir yenisini ekleyerek, ilçemizin çeşitli noktalarında müzik dinletileri düzenleyeceğiz. Her yerde sahne her yerde sanat sloganıyla düzenleyeceğimiz etkinliklerle, hemşehrilerimizin günlük rutinlerinin dışına çıkmalarını sağlayarak, günlerine müzikle renk katmayı amaçlıyoruz ”dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin “Dikkat Müzik Çıkabilir” sloganıyla gerçekleştirdiği program Gürsululara keyifli anlar yaşattı.