banner4

banner9

Genç girişimciler sertifikalarını aldı

Bursa Gürsu Belediyesi’nin, genç beyinlerin hedeflerine ulaşmalarına rehberlik eden eğitimleriyle, genç girişimciler yol haritalarını belirliyor.

İLÇELER 23.10.2020, 22:39 30.01.2021, 23:00
Genç girişimciler sertifikalarını aldı

“Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler Kampı" kapsamında, genç beyinler katıldıkları girişimcilik eğitimlerinden Kosgeb e-Akademi eğitimlerinin sertifikalarını Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın elinden aldı.

Gürsu Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler Kampı” kapsamında; iş arayan, rehberlik hizmeti bekleyen, geleceğin meslekleriyle tanışmak isteyen, istihdam garantili mesleklerde ilerlemek isteyen veya kendi iş fikirleriyle girişimci olmak isteyen gençlere yönelik eğitimler başladı.

Gürsu Belediyesi, gençlerin ve genç girişimcilerin desteklenmesi, ülkemiz için önemli katma değer sağlayacak ürünlerin ortaya çıkarılması amacıyla oluşturduğu Kollektif Kariyer Merkezi faaliyetleri kapsamında “Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler Kampı” düzenleyerek gençlerin yaşamlarındaki yol haritalarını belirlemelerinde destek oluyor.

Bursa İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü desteğiyle, Bursa Girişimci Gençlik Ofisi önderliğinde, Gürsu Belediyesi, Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi, Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı (Ertev), Greenza Turkey Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti., Teracity Yazılım Teknolojileri Ldt.Şti., Kollektif Kariyer Merkezi, Gürsu Eurodesk Temas Noktası işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında gençlere hayatlarının yol haritalarını çizme konusunda destek olunuyor.

“Gençlerimizin sahip oldukları ışığa inanarak, geleceği aydınlatacak projelerini hayata geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizi, dünya çapında vizyon geliştirmeleri, çağın gelişimlerine uyum sağlamaları, tüm dünya gençliğiyle yarışabilecek gelişim düzeyine ulaşmaları yönünde eğiterek, onların genç ve dinamik beyinleriyle düşündüklerini hayata geçirmelerinde yol haritalarını sunuyoruz. Kampın gençlerimizin gelişimine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Gençlerimizi Adrenalin Parkımız’da ağırlayacak olmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Onların hayatlarında bir ışık yakabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.

Akıllı Kentler, bilişim teknolojileri, sağlık sektörü, yeni bir ürün hizmet geliştirme, tarım ve diğer konu başlıklarında fikirleri olan gençlerin katılacağı Kamp kapsamında; her biri 13 kişilik 4 grup olarak gençlere toplamda 64 saat sürecek eğitimler düzenlenecek. Bu eğitimleri başarı ile bitiren genç girişimciler sonrasında 48 saat sürecek ve seçtikleri alanda fikirlerini yarıştıracakları, sunum yapabilecekleri bir kampa katılacaklar.

Yorumlar (0)
17°
kapalı
banner5
banner10