banner4

banner9

Covid 19 önleme mücadelesi aralıksız sürüyor

Gürsu’nun covid 19 salgınından korunması yönünde, Gürsu Kaymakamlığı ve Bursa Gürsu Belediyesi tarafından alınan koruyucu önlemler aralıksız sürdürülüyor.

İLÇELER 15.11.2020, 12:05 30.01.2021, 22:49
Covid 19 önleme mücadelesi aralıksız sürüyor

“Tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği corona virüs salgınına karşı ilçemizde aldığımız koruyucu önlemler kapsamında, ekiplerimiz, gece gündüz demeden, özveriyle çalışmalarını sürdürüyor” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kendi sağlıklarını riske atarak, aileleriyle birlikte olacakları zamanlardan ödün vererek, hepimizin sağlığını korumak amacıyla ortaya koydukları üstün emekleri için ekiplerimize minnettarız. Ekiplerimizin, gece gündüz demeden, özveriyle çalışarak verdikleri emekler çok kıymetli.Onların emeklerini boşa çıkarmayalım, bizler de maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle riayet edelim. İnşallah, gelecek güzel günlere hep birlikte, sağlıkla ulaşacağız” dedi.

Gürsu vefa grupları, ihtiyaçlı vatandaşların taleplerini karşılamak amacıyla gece gündüz demeden çalışırken, Gürsu Belediyesi ilaçlama ekipleri de covid 19 salgınını önlemeye yönelik özverili çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
19°
kapalı
banner5
banner10