banner4

Yıldırım’da yaşam kalitesi yükseliyor

Bursa Yıldırım Belediyesi, ilçenin tüm mahallelerinde bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra imalat, montaj ve trafik düzenleme uygulamalarını sürdürüyor. Vatandaşların yoğun bulunduğu merkezlerin yanı sıra ilçenin genelinde yapılan tespitler ve vatandaşın taleplerini de dikkate alarak yeni çalışma alanlarını da sahada belirlemiş oluyor.

İLÇELER 18.12.2020, 00:27
Yıldırım’da yaşam kalitesi yükseliyor

Ekipler belirlenen noktalarda imar yolu yapımı, tamirat işleri, asfalt yama çalışması, kapı imalat ve montajı, yol yapımı freze çalışması, metruk bina kaldırılması, baca ızgara çalışması, kaldırım çalışması, satıh kaplama çalışması, merdiven çalışması, cephe sağlıklaştırma, trafiklendirme çalışması, kasis boyama çalışması ve park aydınlatma gibi birçok noktasal uygulama ile ilçe sakinlerinin yaşam konforunu artırmak adına canla başla çalışıyor.

YILDIRIM İÇİN YENİ DOKUNUŞLAR

Yıldırım ilçesinin alt ve üst yapısını kalite standartlarına kavuşturarak vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yaptıklarının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’da yaşam standartlarını yükseltmek için girilmedik sokak, adım atılmadık cadde bırakmıyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla daha yaşanabilir hale getirerek, hemşehrilerimizin sosyal yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Nüfusu yoğun şehirlerde olduğu gibi ilçemizin başlıca sorunlarından biri olan ulaşım sorununu da yaptığımız yol yenileme çalışmalarıyla gideriyoruz. Yıldırım’ı her geçen gün bir adım ileriye taşımak en büyük gayemiz” dedi.

Yorumlar (0)
13°
parçalı az bulutlu
banner5