Yıldırım'da Ramazan sevinci

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İslam Alemi’nin idrak etmeye hazırlandığı Ramazan ikliminin, ilçe sakinlerine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesinin diledi.

İLÇELER 23.04.2020, 18:22
Yıldırım'da Ramazan sevinci

İslam Alemi olarak hayır kapılarının ardına kadar açıldığı, kaza ve belaların bertaraf olduğu, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayına erişmenin sevincini yaşadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Aziz Yıldırımlılar değerli hemşehrilerim. Ramazan ayına erişmenin sevincini yaşıyoruz. Rahmet, bereket ve bağışlanma ayına bir kez daha bizleri kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. Dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle biraz sıkıntılı, biraz zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak önümüzün bayram olmasından dolayı ümitliyim. Rabbimiz bize her zorlukla beraber bir kolaylık olduğunu beyan ediyor. İnşallah Ramazan-ı Şerif’i idrak ederek bayrama eriştiğimizde bu sıkıntılardan hem milletimiz hem de tüm insanlık kurtulmuş olur ve gerçek bir bayram sevinci yaşarız. Bizler bu süreçte her daim sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerif’inizin mübarek olmasını temenni ediyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Evinizde kalın, sağlıklı kalın” dedi.

açık