banner4

banner9

Türkiye’nin en uzun sahilinde en ucuz tatil fırsatı

Karacabey Belediyesi tarafından, ilçenin yazlık tatil beldesi Yeniköy sahilde faaliyete geçirilen Sadık Yılmaz Çadır Karavan Kamp Alanı, Kurban Bayramı’nda kapılarını ziyaretçilere açtı.

İLÇELER 19.07.2022, 16:28
Türkiye’nin en uzun sahilinde en ucuz tatil fırsatı

Türkiye’nin dört bir yanından kamp severleri ağırlamaya başlayan alan, yoğun ilgi görüyor. Bayram tatiliyle birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok şehrinden kamp sever, Yeniköy’e geldi.

YOĞUN TALEP VARDI

Tatilde alanı dolaşarak kampçılarla sohbet eden ve izlenimleri alan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yeniköy’de yıllardır bir eksiklikti aslında bu. Bize son yıllarda bu konuda yoğun talep gelmeye başlamıştı. Sütaş ailesiyle görüşüp alanı bu şekilde değerlendirmek istediğimizi belirttik. Kendileri de sıcak karşıladı ve böyle bir projeyi hayata geçirme imkanı bulduk. Alana, Sütaş’ın da kurucusu olan Karacabeyli İşadamı Sadık Yılmaz’ın ismini verdik” dedi.

DOĞASEVERLER AKIN ETTİ

Kampçılarla yaptığı sohbetleri de aktaran Özkan, “İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok şehrinden doğasever buraya adeta akın etti. Açıldığı günden itibaren de kısa sürede alan doldu. Bölge, kampçılar için bulunmaz bir nimet. Bir yanı ıhlamur ormanları bir yanı longoz ormanları, Türkiye’nin en uzun kumsalı ve Marmara Denizi ile bütünleşen doğasıyla önemli bir doğa turizm merkezi. Tekrardan hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
14°
kapalı
banner5
banner10