Orhangazili zabıtalar taleplerini Başkan’a iletti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Zabıta Müdürlüğü personeli ile nikâh salonunda bir araya gelerek taleplerini dinledi.

İLÇELER 09.05.2020, 18:25
Orhangazili zabıtalar taleplerini Başkan’a iletti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Başkan Yardımcısı İlhan Kılıç ve Zabıta Müdürü Mustafa Öztürk’ün hazır bulunduğu toplantıda zabıta personeli talep, şikâyet ve önerilerini Başkan Aydın’a iletti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “Zabıta ekiplerimizin her biri bizler için çok değerlidir. Zabıta ekiplerimiz Belediyemizin elleri, gözleri ve gönülleridir. Yaptığınız en ufak bir davranış belediyemize iyi veya kötü olarak yansıtmaktadır. Ben inanıyorum ki benim ekibimden asla bir olumsuz davranış sergileyen çıkmaz. Belki Belediye bir kurumdur ama bizler birer aileyiz aslında, yaptıklarınız direk bizleri yansıtmaktadır. Zabıta ekiplerimizin her yaptığı işlemler Orhangazi Belediyesi adınadır.

Koronavirüs salgını ile mücadele konusunda zabıta personelimizin göstermiş olduğu performans gerçekten bizleri çok mutlu etti. Özellikle Pazaryerlerinde maskesiz girişlerin yasak olduğu günden bugüne kadar kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birkaç hafta pazartesi pazarımızı cadde üzerinde yapıyorduk ama artık kapalı pazar yerimize geçiyoruz. Kapalı pazar yerimizde birkaç hafta önce yasaklanan giyim eşyası, ayakkabı, çanta, zücaciye gibi ürünlerin satıldığı pazar tezgâhları ’da açılacaktır.

Koronavirüs salgınla mücadele esnasında bunu fırsata çevirmek isteyen işletmecilere karşı göz açtırmayan kahraman ekibim hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Biliyorum bu süreçte en fazla mesai harcayanlarsınız. İnanın bu zorlu süreçte sona erecektir. Burada birçok arkadaşlarımızı dinledim ve çözüm için buradayız. Sizler belediyemiz ile halk arasındaki en güzel çizgisiniz. Bu çizgi ne kadar düz bir şekilde çekilirse işte o zaman huzur ve refah oluşur. Gerek koronavirüs süreci gerek ramazan ayı süreci gerekse diğer yaptığınız her iş için sizlere kolaylıklar diliyorum” dedi.

parçalı az bulutlu