Orhangazi: Başkan’dan 1 Mayıs mesajı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İLÇELER 01.05.2020, 17:40
Orhangazi: Başkan’dan 1 Mayıs mesajı

Başkan Aydın mesajında “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; alın terinin, helal kazancın, dostluğun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesidir. Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan özellikle korona virüs nedeni ile geçirmiş olduğumuz bu zorlu günlerde özveriyle ve fedakarlıkla çalışan başta emeğin ve alınterinin adresi Orhangazi’mizdeki işçi kardeşlerim olmak üzere tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yürekten kutluyorum.

Ülkemizin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar; çalışan, üreten, işçi ve emekçi kardeşlerimizdir. Emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almaları en önemli önceliğimizdir

EMEK OLMADAN HİÇBİR ŞEY YETİŞMEZ

Emeğe her zaman saygılı olduk , olmaya da devam edeceğiz. Toplumsal ilerlemenin ilk şartı; insanların rahat, huzurlu ve geleceğe güvenle baktıkları bir ortamda yaşamalarıdır. Bu ortamın sağlanmasında bizlere büyük görevler düşüyor. İşçi hakları ve yaşam standartları konusunda sürdürülebilir gelişmeleri hedefliyoruz.

Bu zorlu koronavirüs sürecinde işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve afiyet içerisinde mutlu bir yaşam geçirmelerini temenni ediyorum”dedi.

açık