banner4

banner9

Online dil kursuna yoğun ilgi

Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi’nin Oxford as Academy Uluslararası Dil Okulları ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliğiyle vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak düzenlediği İngilizce kursu başladı.

İLÇELER 19.03.2021, 17:42
Online dil kursuna yoğun ilgi

Osmangazi Belediyesi’nin ‘Bir Dil Bir Hayat’ projesi kapsamında online olarak gerçekleştirdiği İngilizce kursuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Eğitimin ilk haftasını verimli bir şekilde öğrenciler, kendilerine böylesine bir fırsat sunduğu için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

Başkan Dündar ise 1 yıl sürecek kursa her yaştan vatandaşın katıldığını belirterek, “Bizler, kurs sayesinde pandemi döneminde dil eğitiminden uzak kalan ve mesleki anlamda kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımıza kendilerini geliştirme imkanı sunuyoruz. Burada öğrencilerimiz, klasik eğitim sisteminden farklı olarak yabancı öğretmenlerle birebir konuşuyor. Şu an 8 grubumuz, 4 hafta süren A1 seviyesindeki eğitimlerden faydalanıyor. Hala yoğun talepler alıyoruz. İnşallah, en yakın zamanda İngilizce bilmeyen Osmangazili kalmayacak” dedi.

Yorumlar (0)
21°
kapalı
banner5
banner10