banner4

banner9

Miraç Camisinin Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Bursa İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi Miraç Camisi bahçe ve çevre düzenleme çalışmasını gerçekleştirdi. Başkan Alper Taban, son aşamaya gelen çalışmayı yerinde inceledi.

İLÇELER 28.12.2020, 22:10
Miraç Camisinin Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Bir yandan şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken bir yandan da vatandaştan gelen talepler üzerine ihtiyaçları gidermek adına mesai harcayan İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesinde Miraç Camisi çevre ve bahçe düzenlemesini gerçekleştirdi. Cami derneği yönetimi ve cemaatin talebi üzerine Miraç Camiinin bahçe düzenlemesi, perde duvarlarının iç kısmının yapılması ve çevre düzenlemesiyle ilgili çalışma yapıldı. Düzenleme kapsamında; 250 metretül bordür, 150 metretül oluk ve ve 1000 metrekare parke taşı uygulandı.

Son aşamaya gelen çalışmayı Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Başkan Taban, inceleme sonrası çalışma hakkında açıklamalarda da bulundu. Taban, “Bugün Akhisar Mahallemizdeyiz. Miraç Camii bahçe düzenlemesi ile ilgili çalışmaları yerinde görmek adına geldik. Burada çok güzel bir camii hayata geçirmek adına çalışmalarda sona geliyoruz. 2017’de başlayan cami inşaatı 3 yıl sonunda tamamına ermek üzere. Malumunuz buralar aslında birer yaşam merkezi. Bizler içeride namazlarımızı eda edeceğiz ama onun haricinde de güzel bir bahçe, güzel bir bahçe, toprak dokusu, ağaçlar, çevre düzenlemesi ve çevre duvarları ile güzel bir yaşam alanına dönüştürülmüş oluyor. İnşallah iyi günlerde kullanılmasını diliyorum. İhtiyaç oldukça gerek İnegöl Belediyesi olarak bizler gerek Büyükşehir Belediyemiz destekler veriyoruz. Bu camiinin yapımında çok değerli hayırseverlerimiz, emektarları var, destek olan büyüklerimiz var, kardeşlerimiz var. Ben her birine emekleri ve destekleri için teşekkür ediyorum. İyi niyetle başlayan bir çalışma artık sona doğru gelmiş durumda. Emeği geçen cami dernek başkanımız ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum. Onlarında gayretleri büyüktür. İlmek ilmek işleyerek, dokuyarak bu projeyi bugün ki haline getirdiler. Akhisar Mahallemizde bu bölgedeki cami ihtiyacını da müştemilatları ile tamamlıyor oldular. İyi günlerde kullanılmasını diliyorum. İnşallah saflarının almadığı, dolup taştığı günleri görmek nasip olsun. Bundan sonrası içinde bu güzel mekânı koruyup kollayarak, gözeterek burayı yaşatmanın heyecanı içerisinde olmak lazım. Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl Belediyesi olarak olabildiğince okullarımıza, camilerimize destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
16°
kapalı
banner5
banner10