banner4

Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na tam not

Ülkemizde ‘tarım ve hayvancılığın başkenti’ olarak nitelendirilen Karacabey’de, 11. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, yoğun bir katılımla sona erdi.

İLÇELER 06.03.2023, 12:29
Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na tam not

2-5 Mart tarihlerinde Karacabey Ömer Matlı Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen ve tarım sektöründeki son teknoloji makine ve ekipmanların sergilendiği fuar, tüm katılımcılardan tam not aldı.

YENİ ÜRÜNLER İLK KEZ SERGİLENDİ

11. Karacabey Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapsamında, Türkiye’nin uluslararası ölçekte ses getiren birbirinden eşsiz teknolojik yeniliklerle donatılmış, yeni konseptlere sahip ürünler, ilk kez Karacabey’de görücüye çıktı.

Bölgenin en çok rağbet gören tarım fuarı olan organizasyona, çevre il ve ilçelerden pek çok çiftçi ve üretici katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ülkemizi derinden etkileyen depremler nedeniyle, bu yılki fuar organizasyonunu buruk ve hüzünlü yaşadıklarını ifade etti.

TARIM MERKEZİ KARACABEY

Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na ev sahipliği yapmanın ve organizasyondan olumlu tepkiler almanın gurur verici olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan; “Karacabey’imiz, geçmişten bu yana çok önemli bir tarım merkezi ve tarıma dayalı sanayide kullanılan makine ve ekipmanların üretilmesinde de önemli bir birikime sahip. Domates, tohumculuk, sebze, meyve birçok tarımsal faaliyette Bursa bazında bakıldığında küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkta Karacabey lider konumunda. Karacabey çiftçisinin üretimle ilgili bir sıkıntısı yok. Bu yıl da çiftçilerimize bereketli ve hayırlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Fuarın Karacabey’imiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyor, fuara katılan tüm firma ve ziyaretçilere de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
açık
banner5