Karacabey Belediyespor Uludağ’da ok uçurdu

Karacabey Belediyespor Uluabatlı Hasan Okçuluk Kulübü, Bursa’nın beyaz incisi Uludağ’a zirve faaliyeti düzenledi. Deneyimli dağcı Mehmet Özgenlik rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte sporcular, zirvede ok uçurmanın keyfini yaşadı.

İLÇELER 02.10.2020, 12:02
Karacabey Belediyespor Uludağ’da ok uçurdu

Her alanda olduğu gibi sporda da çağ atlayan Karacabey’de, sportif faaliyetlere destek sürüyor.

Kulüp sporcuları ve antrenörünün katılımıyla, deneyimli dağcı Mehmet Özgenlik rehberliğinde gerekli izinler ve güzergâh bilgisi yetkili yerlere bildirilerek, Uludağ zirve faaliyeti gerçekleştirildi.

Cratosslot normal;">Kulüp Antrenörü Mehmet Kemal Baltacı yaptığı açıklamada, etkinliğe katılan sporcularla beraber zirvede ok uçurmanın çok keyifli ve gurur verici olduğunu ifade etti.

ZİRVE DEFTERİ İMZALANDI

Sabah saatlerinde oteller bölgesinden start alan etkinlik kapsamında, saat 12.00’de zirveye ulaşıldı. Zirvede yapılan konuşma ve ok uçurma etkinliğinden sonra, zirve defteri imzalandı.

Sporcular Emirhan Mert Yılmaz, Resul Serin, Nasip Güneş ve Kerim Tozlu da böylesine güzel bir etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, farklı bir deneyim yaşadıklarını kaydettiler

hafif yağmur