İnegöl’de 23 Nisan coşkusu sürüyor

Bursa İnegöl Belediyesi’nin 23 Nisan kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği Otobüsü, Cerrah, Yeniceköy, Huzur, Kurşunlu ve Tahtaköprü Mahallelerinde de çocuklar ve vatandaşlarla buluşuyor.

İLÇELER 25.04.2020, 15:07
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu sürüyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sokağa çıkma yasağıyla buruk bir şekilde kutlanmasını önlemek için Çocuk Şenliği Otobüsüyle tüm şehre bayram havası yaşatan İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Perşembe günü güzergahın yetişmemesi ve talebin yoğun olması üzerine bugün de Cerrah, Yeniceköy, Huzur Mahallesi, Kurşunlu ve Tahtaköprü Mahallelerinde etkinliği sürdürüyor.

23 Nisan günü yoğun talep gören etkinlikle hem çocuklar hem de yetişkinler coşkulu bir 23 Nisan kutlaması yapma imkanı bulmuştu. Ancak bu yoğunluk programın sarkması ve bazı bölgelerin yetişmemesine neden olmuştu. Kutlamayı yarıda bırakmak istemeyen İnegöl Belediyesi, eksik kalan bölgelere de bu sabah aynı ekiple 23 Nisan coşkusunu taşıdı. Cerrah Mahallesinden başlayan kutlamalar Yeniceköy Mahallesi ve ardından Huzur Mahallesi ile devam etti. Daha sonra Kurşunlu ve Tahtaköprü Mahallelerine de gidilerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buralarda da coşkuyla kutladı.

Mahallelerde çocuklar süsledikleri evlerinin camları ve balkonlarından çocuk şenliği otobüsüne ve maskotlara eşlik etti. Çocuklara maskotlar ve zabıta ekipler tarafından çikolata dağıtımları da devam etti.