Gürsu’ya kapalı pazar alanı müjdesi

Bursa Gürsu Yenidoğan Mahallesi, Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı’na kavuşuyor.

İLÇELER 21.06.2020, 20:57
Gürsu’ya kapalı pazar alanı müjdesi

Gürsu’nun Yenidoğan Mahallesi’nde, Gürsu Belediyesi’nin altyapı çalışmaları ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle oluşturulan Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı; 3070 metrekare alan üzerine inşa edilmekte olup, yaklaşık 10 milyon liralık maliyetle hayata geçiriliyor.

Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı’nın inşaat çalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yenidoğan Mahallemiz’de inşaatı devam eden Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı, önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Tarım ilçesi olan Gürsumuz’da yetişen ürünlerin hemşehrilerimize en kolay şekilde ulaşabilmesini sağlayacak kapalı pazar alanımızın ve park sorununa çözüm olacak otoparkımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Gürsumuz’a yapılan yatırımlara verdiği destek için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Hizmete açılacağı günlerde, hemşehrilerimizin sağlıkla alışveriş yapacağı özlenen normallerimize kavuşmuş olmamız dileğiyle, Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkımızilçemize hayırlı olsun” dedi.

Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı kapsamında; 185 araç kapasiteli, bodrum kapalı otopark, çatı katı, açık otopark alanları yer alacak. Zemin katı ise pazar alanı olarak işlevlendirilecek. Projede, vatandaşlar için de her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sosyal donatılar bulunuyor.