banner4

Gürsu’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gürsu'da çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

İLÇELER 20.05.2021, 16:22
Gürsu’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, Gürsu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gürsu Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programları kapsamında; gençlerle bisiklet turu yapıldı, Ayyıldız Mehteran Takımı gösteriler sundu. Sokak aralarını dolaşarak gösteriler sunan Mehteran Takımı’na, Gürsu’lular da cam ve balkonlarından katılarak eşlik etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Ecdadımızın emaneti olan vatanımızı daima koruyacaklarına inandığımız gençlerimize olan inancın göstergesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz, vatanına, milletine, ailesine, manevi değerlerimize bağlı, aydınlık nesillerle, inşallah, al bayrağımız bu vatan toprakları üzerinde ilelebet dalgalanacaktır" dedi.

Gürsu Gençlik Merkezi’nde, tüm gün sürecek bayram etkinlikleri kapsamında ; satranç turnuvası, belgesel sunumları, mangala turnuvası, halk oyunları gösterisi ve gençlik konseri gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu
banner5