banner4

Gürsu Belediyesi kamusal alanlara bakım yapıyor

Gürsu Belediyesi’nce, ilçedeki kamusal alanlar, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla daha konforlu hale getirilmekte.

İLÇELER 06.02.2021, 23:50
Gürsu Belediyesi kamusal alanlara bakım yapıyor

Gürsu Belediyesi’nce yapılan bu çalışmalarla, yüzde yedi oranındaki artış hızıyla nüfusu 100 bine yaklaşan ve en hızlı büyüyen ilçe olan Gürsu’da, kamu hizmetlerinin kalitesine konfor katmak amaçlanıyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi’nce yapılan çalışmalar kapsamında; okullar, camiler, sağlık ocakları ve benzeri kamu kurumlarının bahçelerinde çevre düzenlemeleri, yeşillendirme, budama ve boyama çalışmaları yapılmakta.

“Gürsumuz’da hizmet veren kamu kurumlarımızın hemşehrilerimiz için daha konforlu hizmet sunması yönünde destek olmak amacıyla bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hemşehrilerimizin kamu hizmetlerini en iyi koşullarda almasını sağlamak amacıyla, tüm kamu kurumlarımızda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz. Okullarımız, camilerimiz, sağlık ocaklarımız ve diğer kamu kurumlarımızda yaptığımız bu çalışmalarla, hem ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunmayı hem de tüm kurumlarımızın çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi’nce yapılan çalışmalar kapsamında; ilçedeki Kaymakamlık ve Jandarma Komutanlığı binaları, okullar, camiler, hastane, kütüphane, yüzme havuzu, sağlık ocakları ve benzeri kamu kurumlarında, ihtiyaç durumlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilmekte.

Yorumlar (0)
15°
parçalı az bulutlu
banner5