Esenler’de yaşlılar güneşin tadını çıkardı

Korona virüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri için uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından İstanbul Esenler’de de bugün 65 yaş üstü vatandaşlar ikinci kez sokağa çıktı.

İLÇELER 18.05.2020, 14:16
Esenler’de yaşlılar güneşin tadını çıkardı

Koronavirüs ile mücadele kapsamında 15 ilde, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, Esenler’de meydan ve parkları bugün 65 yaş ve üzeri vatandaşlar doldurdu. 6 saatlik izni olan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan kişiler, istisna uygulaması kapsamında ikinci kez sokağa çıktı.

BAŞKAN GÖKSU BAYRAMLARINI KUTLADI

Esenler’de sokağa çıkan yaşlılar, 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne ve Esenler Bölge Parkı’na giderek sıcak havanın ve yeşil alanların keyfini çıkardı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da ekibiyle birlikte yaşlıları yalnız bırakmadı. Göksu, kendilerine hal hatır sordu ve tedbiri elden bırakmamalarını hatırlatarak maske ve kolonya dağıttı. Yaşlıların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Göksu, sağlıklı ve güzel günlerde tekrar bir araya gelerek ellerinden öpeceklerini de söyledi.

açık