Esenler'i Anneler Günü coşkusu sardı

İstanbul Esenler Belediyesi Anneler Günü’nü, anneler için söylenecek şarkılarla, çiçeklerle ve animasyon ekiplerinin gösterileriyle sokaklarda kutladı.

İLÇELER 11.05.2020, 19:41 11.05.2020, 19:42
Esenler'i Anneler Günü coşkusu sardı

Koronavirüs pandemisi sebebiyle uzun süredir sokağa çıkamayan vatandaşlar, Esenler Belediyesi’nin animasyon ve eğlence ekibiyle birlikte Anneler Gününü balkonlarda kutladı. Anneler günü için belediyenin hazırladığı çiçekler, balkonundan sepetini sallayan annelere hediye edilirken günlerdir evlerinden çıkamayan çocuklar da animasyon ekipleriyle eğlendi. Annelerine hediye vermek isteyen çocuklar da sepetlerini sallayarak çiçeklerden nasibini aldı. Kutlamada animasyon ekibinin gösterileriyle de renkli görüntülerin oluştu.

Betgram 333px; height: 250px;" />

BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ, GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Balkonlardan aldıkları çiçeklerle çok mutlu olduklarını ifade eden Esenler halkı, “Bu sene annelerimizi ziyaret edemedik, ellerini öpemedik ama her şey sağlığımız için yapılıyor. Ne yapalım bu sene böyle oldu. Seneye telafi ederiz. Bizleri unutmayan Esenler Belediyesine çok teşekkür ederiz. Hepimizin günü kutlu mutlu olsun” ifadelerini kullandı.