Bursa Karacabey Belediye Başka

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün gerçekleştirilen kongre sonrası yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen MHP Karacabey İlçe Başkanı Hilmi Kaya ve ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

İLÇELER 06.09.2020, 12:45
Bursa Karacabey Belediye Başka

MHP İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Ali Özkan ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak, görevine yeniden seçilen ilçe yönetimini tebrik etti.

KARACABEY ORTAK PAYDASI VURGUSU

Ali Özkan, “Karacabey ortak paydasında, hep birlikte bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da istişare kültürüne dayanarak yol alacağız. Bu güzel kenti en iyi şekilde geleceğe taşımak için ortak mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben sayın Hilmi Kaya ve değerli yönetimini tekrardan tebrik ediyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özkan’a teşekkürlerini ifade etti.