banner4

Bursa: Başkan Işık, “Gerçek Kahramanların” gönüllerini aldı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının gönlünü aldı.

İLÇELER 15.03.2021, 15:57
Bursa: Başkan Işık, “Gerçek Kahramanların” gönüllerini aldı

Gürsu Belediyesi’nce, Gürsu’da görev yapan tüm sağlık çalışanları için isimlerine özel hazırlanan ve üzerinde isimleriyle birlikte “Gerçek Kahramanlar” yazılı olan kupalar ve çiçekler, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Gürsu protokolüyle birlikte sağlık personellerine hediye edildi.

Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, meclis üyeleri, Ak Parti ve Mhp İlçe Teşkilat yöneticilerinden oluşan protokol mensupları, Gürsu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Deniz Arıkan’ı ve Sağlık Ocağı aile hekimleri ile personelini, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi personellerini, Gürsu Belediyesi Sağlık Birimi personellerini ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İnsan sağlığını korumak için fedakarca, kendi sağlıklarını riske atarak emek veren kahraman sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı, saygı ve minnetle kutluyoruz. Onların kıymetlerini bildiğimizi, emeklerine saygı duyduğumuzu ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla, protokol mensuplarımızla birlikte ziyaret ederek gönüllerini aldık. Onlar hepimizin kahramanları, iyi ki varlar” dedi.

Sağlık kuruluşlarını ziyaret eden protokol mensupları, çalışanlarla sohbet ederek hatırlarını da sordu.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner5