banner4

banner9

Başkan Yılmaz’dan esnafa destek

Toplumun her kesiminden vatandaşla biraraya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, girmedik işyeri, çalmadık kapı bırakmıyor.

İLÇELER 12.12.2020, 10:58 30.01.2021, 22:37
Başkan Yılmaz’dan esnafa destek

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ertuğrulgazi ve Mimarsinan Mahalleleri’ni ziyaret etti. Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği’nde çalışan polislerle bir araya gelen Başkan Oktay Yılmaz, polislere görevlerinde başarılar diledi. Karakolda çalışan polis memurları ile bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, büyük bir özveriyle çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkürlerini iletti. Karakol ziyaretinin ardından Ertuğrulgazi ve Mimarsinan Mahallesi vatandaşları ile bölge esnafını da ziyaret eden Başkan Oktay Yılmaz, hem Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatarak yeni planlamaları vatandaşlarla istişare etti hem de kendisini yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Esnafa bereketli kazanç dileğinde bulunan Başkan Yılmaz, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyarılarını da yineledi.

‘HALKA HİZMET HAKKA HİZMET’

Göreve geldiği günden beri düzenli olarak vatandaşlarla ve esnafla biraraya geldiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bize uluşamayanlara bizler ulaşmaya çalışıyoruz. Halkımız ve esnafımız pandemi sürecinde sıkıntılı zamanlar yaşıyor. Bir nebzede olsa dertlerine çare olabilme konusunda elimizden gelebilecek her türlü yardıma hazır olduğumuzu kendileriyle paylaşıyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet etmek için buradayız. Bu doğrultuda da imkânlarımızı Yıldırımlı hemşehrilerimiz için seferber ediyoruz. Her anlamda halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsiyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
az bulutlu
banner5
banner10