Başkan Kanar'dan sosyal mesafe denetimi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, korona virus nedeniyle Kapalı Pazaryerinde alınan tedbirleri inceledi.

İLÇELER 20.04.2020, 21:39 20.04.2020, 21:45
Başkan Kanar'dan sosyal mesafe denetimi

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından pazaryerlerinde alınan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Kanar, esnaf ve vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

Başkan Kanar, "Girişe yerleştirilen Dezenfeksiyon Tüneli ile hemşehrilerimiz baştan ayağa dezenfekte olarak alışverişlerine başlıyorlar. Yaş ve maske kontrolü yapan ekiplerimiz, vatandaşlarımızı dezenfeksiyon tüneline yönlendirerek Belediyemizce üretilen maskeleri hediye ediyorlar. Uyarıları dikkate alan esnaflarımız tezgahlarını sosyal mesafe aralığına uygun olarak açıyorlar. Uyarıları dikkate alan esnaf ve tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum" dedi.

açık