Başkan Işık'tan duygusal mektup

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, corona virüs (covid 19) salgınını önleme tedbirleri kapsamında, aralıksız çalışan belediye personeline gönderdiği mektupla teşekkür etti.

İLÇELER 20.04.2020, 20:52 20.04.2020, 21:41
Başkan Işık'tan duygusal mektup

“Tüm dünyanın ve ülkemizin mücadele ettiği corona virüs salgınına karşı ilçemizde aldığımız koruyucu önlemler kapsamında, ekiplerimizin, gece gündüz demeden, özveriyle çalışarak verdikleri emekler çok kıymetli” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kendi sağlıklarını riske atarak, aileleriyle birlikte olacakları zamanlardan ödün vererek, hepimizin sağlığını korumak amacıyla ortaya koydukları üstün emekleri için ekiplerimize minnetlerimizi sunuyoruz. Ekiplerimizin, gece gündüz demeden, özveriyle çalışarak verdikleri emekler çok kıymetli. Mutlu yarınlarımız için; temizlik ekibimiz, vefa ekibimiz, sosyal yardım ekibimiz, park ve bahçeler ekibimiz ve diğer tüm çalışma arkadaşlarımızın, bu zor günlerde verdikleri emeklerin farkındayız. Onların emeklerini boşa çıkarmayalım, bizler de evlerimizde olalım. İnşallah, gelecek güzel günlere hep birlikte, sağlıkla ulaşacağız” dedi.

Ekiplerin emeklerinin değerini vurgulamak ve motivasyonunu arttırmak amacıyla bu uygulamayı yaptıklarını belirten Başkan Işık, ekiplerde görev yapan personellerin maaşlarına ek ödeme yapılacağını ve gıda paketleriyle destek olunacağını söyledi.

açık