Başkan Altınok'a yoğun sevgi gösterisi

İLÇELER 21.04.2020, 18:33 21.04.2020, 18:36
Başkan Altınok'a yoğun sevgi gösterisi

Koronavirüs salgınıyla birlikte cadde, sokak, park ve pazarlarda vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtımı yapan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiörenli vatandaşlardan gelen yoğun sevgi gösterilerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Altınok, “Eğer Keçiören’e ait olursanız; kalbinizde, beyninizde ve yüreğinizde bu şehir olursa, o kente hizmetkâr olursunuz. Biz de; güller, şelaleler, güzellikler şehri Keçiören’i yeniden parlayan yıldız yapmak için; gönül alıp, gönüller yapmak için hizmetkâr olduk” dedi.

ALTINOK VATANDAŞI TEK TEK SELAMLIYOR

Göreve geldiği 1994 yılından bu güne kadar Keçiörenlilerin gönlünde taht kuran Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçedeki koronavirüs günlerinde de vatandaşlarla olan samimi muhabbetini sürdürmeye devam ediyor. Cadde, sokak, park ve pazarlardaki denetimlerini aralıksız sürdüren Altınok, belediyenin öz kaynaklarıyla üretilen maske ve dezenfektanları evlerinde kalmaya özen gösteren ve ihtiyaçları nedeniyle sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlara bizzat kendisi dağıtıyor. Maske ve dezenfektan dağıtımı sırasında kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları tek tek selamlayan Altınok, samimi sohbetler eşliğinde mesai mefhumu tanımaksızın çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN ALTINOK: ÇOCUKLARLA VE GENÇLERLE ÇOK İYİ BİR DİYALOĞUM VAR

Başkan Altınok, Keçiören’de her yaş grubundan vatandaşla kurduğu muhabbete ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, özellikle çocuklarla ve gençlerle kurdukları samimi ilişkiden büyük keyif aldığını söyledi. Altınok, “Çocuklarla ve gençlerle çok iyi bir diyaloğum var. Çünkü çocuklar ve gençler milletlerin ve devletlerin geleceği, umudu, ümidi, ikbali ve istikbalidir. Çocuklarımıza ve gençlerimizle çok iyi ilgilenip, onlara iyi bakmamız, onları en iyi şekilde yetiştirmemiz lazım. Her dönemde çocuklarla ve gençlerle samimi bir sevgi bir bağımız oluşmuştur, bu bağ hala da devam etmektedir” diye konuştu.

“İLÇEMİZİ MODERN BİR KENT HALİNE GETİRDİK”

Altınok, Keçiörenlilerin sevgisini boşa çıkarmayacaklarını, geçmişe olduğu gibi bugün de ortaya koyacakları eserlerle anılacaklarını söyleyerek, şunları dile getirdi:

“Bir Keçiören çocuğu olarak bu şehri modern ve gezilip görülmesi gereken yerler listesine soktuk. Göreve geldiğimizden itibaren söz verdiğimiz gibi yollarımızı asfaltladık, parklarımızın bakımlarını yaptık, tesislerimizin eksiklerini giderdik. Daha yaşanabilir bir kent inşa etmek istiyorsanız eserler bırakmanız gerekir. Bizler de ortaya koyduğumuz eserlerle ve hizmetlerle gecekonduları ortadan kaldırarak ilçemizi modern kent haline getirdik.”

parçalı bulutlu