Bağcılar 23 Nisan'ı balkonlarda kutlayacak

23 Nisan Bağcılar’da coşkuyla kutlanacak

İLÇELER 22.04.2020, 18:41
Bağcılar 23 Nisan'ı balkonlarda kutlayacak

Ulusal egemenliğin ilan edilişinin 100. Yılı kutlamaları koronavirüs salgını nedeniyle bu sene meydanlar yerine evlerin balkonlarında yapılacak. Gecede Bağcılar Belediyesi korona timi de Başkan Lokman Çağırıcı’nın katılımıyla İstiklal Marşını okuyacak. Çağırıcı, TBMM’nin açılışının 100. Yılı heyecanını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu tüm Türkiye ile birlikte yaşamak için hemşehrilerini balkonlarda kutlamaya davet etti.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl meydanlarda yapılamayacak. Bağcılar Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle balkonlarda kutlamak için hazırlanıyor.

KORONA TİMİ GÖSTERİ YAPACAK

Bu kapsamda Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü çalışanlarından oluşan korona timi araçlarıyla birlikte hilal koreografisi oluşturacak. 23 Nisan akşamı saat 21.00’de Başkan Lokman Çağırıcı’nın katılımıyla İstiklal Marşını okuyacak.