banner4

Akhisar Mahallesinde 3 Km’lik Yeni Yol Açılıyor

İnegöl Belediyesi, şehrin yeni genişleme bölgesi olan Akhisar Mahallesinde 3 kilometrelik yeni yol açılması için çalışmalara başladı. İnşaatların da hızla ilerlediği bölgede, Belediye Başkanı Alper Taban incelemelerde bulundu.

İLÇELER 15.01.2021, 14:44 30.01.2021, 22:28
Akhisar Mahallesinde 3 Km’lik Yeni Yol Açılıyor

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, yeni yerleşim alanlarında yeni yol açma çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda Akhisar Mahallesinde 3 kilometrelik yeni yol açılıyor.

İnşaatların da yükselmeye başladığı bölgede hummalı bir çalışma sürerken, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Bugün Akhisar Mahallesi Atacan Sokaktayız. Yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunmaya geldik. Akhisar Mahallemiz eski yerleşik köy, ancak daha sonra mahalle oluyor biliyorsunuz. Aynı zamanda bizim Yeni İnegöl aksı dediğimiz önemli bir merkezde. Burada vakti zamanında yapılan yerleşmeler var, şimdi de boş arsalar bir bir harekete geçmiş durumda ve inşaat faaliyetleri devam ediyor. Buralarda da vatandaşın evini yapabilmesi adına yolunu açmanız, altyapı hizmetlerini götürmeniz gerekiyor. Binalar yapıldıkça beraberinde park, otopark, yeşil alan gibi ihtiyaçları hayata geçirmeniz gerekiyor” dedi.

750 BİN TL’LİK ÇALIŞMA

Çalışma hakkında da bilgiler veren Taban, “Burada başlayan çalışma yaklaşık 3 kilometre yeni yol açma çalışması. Beraberinde burada kazı, dolgu gibi teknik çalışmalar yapılıyor. Yaklaşık 750 bin TL’lik bir çalışma olacak bu. Arkadaşlarımız şuanda kazı ve dolgu çalışmalarını yapıyorlar. Bundan sonraki süreçte de olgunlaştıkça üzerine kaplamalarını gerçekleştirmiş olacağız. Ben çalışmanın başta mahalle sakinlerimize ve sonrasında şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İnsanın olduğu yerde eksikler olabilir ancak yerel yönetimler olarak bizler, o eksikleri en doğru ve en hızlı şekilde belirleyerek gidereceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner5