banner4

banner9

"Karacabey Kitap Günleri” yoğun ilgi gördü

Karacabey Belediyesi'nin katkılarıyla, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde kitapseverlerle buluşan ve bu yıl ikincisi düzenlenen “Karacabey Kitap Günleri', yediden yetmişe yoğun katılıma sahne olurken, 1 hafta süren etkinliğe özellikle öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

GÜNDEM 31.12.2021, 10:27
"Karacabey Kitap Günleri” yoğun ilgi gördü

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde ziyaretçilere kapılarını açan '2. Karacabey Kitap Günleri', yediden yetmişe kitapseverler tarafından yoğun katılıma sahne olurken, 1 hafta süren etkinliğe özellikle öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

İndirimli çocuk kitapları ve yetişkinlere özel kitapların sergilendiği, 20'den fazla yazarın da Karacabeylilerle buluştuğu etkinlik, ilçede yoğun ilgi gördü. Etkinlikte ayrıca ikinci el kitaplarda el değiştirme imkanı buldu.

Kitap Günleri buluşmasına gösterilen ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Özkan, kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, kitap okuma alışkanlığının önemine dikkat çekti.

Başkan Özkan, bu alışkanlığın daha da çok kitlelere yayılması noktasında bu tarz etkinliklerin son derece faydalı olduğunun altını çizerek, Karacabey Kitap Günleri buluşmalarının da artık geleneksel hale geleceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
21°
kapalı
banner5
banner10