banner4

‘Gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz!’

Gürsu Belediyesi’nin ve İçişleri Bakanlığı destekleriyle gerçekleşen ‘’Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler’’ projesi finalistleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile buluştu.

GÜNDEM 31.12.2021, 15:06
‘Gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz!’

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum İlişkileri Genel Müdürlüğü, Gürsu Belediyesi ve Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği ortaklığında hayata geçirilen gençlerin kişisel gelişimlerini ve kapasitelerini geliştirerek ülkemizin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlamak, yenilikçi iş fikirlerine destek olarak ekonomiye kazandırmak, geleceğin mesleklerini ve yeni iş modellerini gençlerimize kazandırmak amacıyla düzenlenen ‘Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler Kampı’ ödüllerini buldu.

Gürsu Belediyesi Başkanı Mustafa Işık, ‘Bugün burada başarılarıyla rol model olmuş girişimcilerimizle değerli gençlerimizi bir araya getirdik. İmkan verildikçe neler yapabileceklerini gösteren, üreten girişimci gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

10 MİLYON MALİYETİ BULAN 8 PROJE 

Geçen süre içerisinde 40 tane hibe projemiz geçmiş. Bu yıl 10 milyon maliyeti bulan 8 proje geçmiş. Hiçbir proje ilk yazıldığında başarılı olduğunu düşünmüyorum. Ancak onların eksiklerini giderdiğiniz de ise başarılı olmama ihtimali yoktur. Türkiye’nin kalkınmasında gençlerin üreteceği fikirler dinlemek bizleri heyecanlandırıyor. Bizde belediye olarak sizlere destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Genç Zihinler Geleceğe Yön Veren Fikirler Projesi kazananlar ödüllerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı. Dereceye giren projeleri tek tek dinleyerek projeler hakkında bilgi alan Bakan Soylu gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
15°
parçalı az bulutlu
banner5