Sivas’ta OSB fabrikaları ilaçlandı

Sivas Belediyesi, dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs hastalığına (COVID-19) karşı başlattığı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİRLER 21.03.2020, 23:50
Sivas’ta OSB fabrikaları ilaçlandı

İlk defa Çin'de görülerek dünyanın bütün ülkelerine hızla yayılan virüsle ilgili önlemler almaya devam eden Sivas Belediyesi bu kapsamda kamu alanları başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor.

Dezenfeksiyon çalışmalarının kapsamını genişleten belediye ekipleri, çalışanların sağlığı, istihdamın desteklenmesi ve üretimin devam etmesi adına Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları da Deneme bonusu ilaçladı.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ilaçlama çalışmaları kapsamında, yemekhane, ofis, bina giriş-çıkışları, lavabo ve tuvaletler gibi çalışanların ortak olarak kullandıkları alanlarda ilaçlama yapıldı.

İlaçlama çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek.