Samsun’da çocuklar istedi Başkan Demir gönderdi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinden Vefa Destek Grubu’nu telefonla arayarak çocukları için oyuncak isteyen Yılmaz ailesinin talebini Büyükşehir Belediyesi yerine getirdi. Başkan Mustafa Demir’in talimatı doğrultusunda harekete geçen zabıta ekipleri, Vezirköprü ilçesine giderek, 9 yaşındaki Semih Yılmaz ile kardeşi 2 yaşındaki Sebahat Yılmaz’a sürpriz yapıp, oyuncak hediye etti.

BÜYÜKŞEHİRLER 22.05.2020, 00:16
Samsun’da çocuklar istedi Başkan Demir gönderdi

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında evlerinden dışarı çıkamayan çocuklara, Samsun Büyükşehir Belediyesi çat kapı sürpriz yapıyor. Bu süreçte evde kalan çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e sosyal medya hesapları üzerinden, belediye ve Vefa Destek Grubu’na da telefonla ulaşıp, oyuncak talebinde bulunuyor. İstekleri tek tek alan ekipler, hem merkezde hem de ilçelerde hediyeleri adreslerine ulaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi’nin sürpriz yaparak sevindirdiği çocuklardan biri de 9 yaşındaki Semih Yılmaz ile kardeşi 2 yaşındaki Sebahat Yılmaz oldu. Samsun’un Vezirköprü ilçesi Yurtdağı Mahallesi’nde oturan iki kardeşin istediği doğrultusunda harekete geçen ekipler, Samsun’dan yola çıkarak Yılmaz ailesinin evine konuk oldu. Zabıta ekiplerinin geldiğini evinin penceresinden gören Paşaköy İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Semih Yılmaz, kardeşi ile birlikte dışarı çıkarak büyük mutluluk yaşadı.

Hediye paketlerini açan Semih Yılmaz ile kardeşi Sebahat Yılmaz’ın mutluluğu yüzlerine yansıdı. Başkan Mustafa Demir’e teşekkür eden Semih Yılmaz, “Okulumuz tatil olduğu için annemin telefonu ile oynuyordum. Başkanımızın gönderdiği oyuncaklar bizleri çok mutlu etti. Sesimize kulak veren başkanımıza, oyuncaklarımızı bize getiren zabıta amcalara teşekkür ediyorum” dedi.

parçalı az bulutlu