Samsun Büyükşehir’den larva temizliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir yaz sezonu geçirmesi amacıyla larva, sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı.

BÜYÜKŞEHİRLER 13.05.2020, 19:22
Samsun Büyükşehir’den larva temizliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından havaların ısınmaya başlaması ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte karasinek, sivrisinek ve çeşitli haşerelerin üreme alanlarındaki ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYOR

Toplum sağlığını tehdit altına alan koronavirüsün yayılma riskine karşı dezenfekte çalışmalarına aralıksız ve yoğun bir şekilde devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, diğer taraftan da larva ve uçkun mücadelesine de hız verdi. Sivrisinek ve karasineğin üreme odakları olan durgun sular, su birikintileri, sazlık alanlar, dereler, üstü açık ve kapalı kanallarda belediye ekipleri, düzenli olarak ilaçlama yapıyor.

az bulutlu