Medya Okulu’nda sertifika heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle Gençlik Merkezi’nde düzenlenen, deneyimli gazetecilerin tecrübelerini paylaştığı ve 10 hafta süren Medya Okulu, sertifika töreni ile son buldu.

BÜYÜKŞEHİRLER 14.10.2020, 01:05
Medya Okulu’nda sertifika heyecanı

Büyükşehir Belediyesi’nin, değişen dünya düzeni içerisinde gelişmeleri doğru okuyabilmek, yorumlayabilmek ve medyaya ilgi duyan gençlerin vizyonuna katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ‘Medya Okulu’nda bir dönem daha tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören program kapsamında, deneyimli gazetecilerin tecrübelerine kulak veren katılımcılar, İstanbul’daki medya ziyaretleri ile sahadaki uygulamalara da tanıklık etme imkanı buldu.

Etkinliğin sonunda Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Nurullah Yıldız, katılımcılara sertifikalarını verdi.

açık