Kayseri’de gıda güvenliği denetimleri sürüyor

BÜYÜKŞEHİRLER 08.05.2020, 19:15
Kayseri’de gıda güvenliği denetimleri sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile ortaklaşa fırınlar ile unlu mamul satışı yapılan işyerlerinde denetimler yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesindeki ekiplerin, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile zaman zaman yaptıkları ortaklaşa denetimleri fırınlar ve unlu mamul satışı yapılan işyerleriyle devam etti.

Vatandaşların fırınlar ile unlu mamul üretilen işyerlerinde sağlıklı ve güvenli alış veriş yapabilmeleri için gerçekleştirilen denetimlerde; iş yerlerinin hijyenik olup olmadığı, satışa sunulan ürünler ile alışverişte kullanılan paranın temas ettirilmemesi, paketleme sırasında uyulması gereken kurallar gibi konularda kontroller yapıldı.

açık