banner4

banner9

Kayseri: Vali Günaydın ile Başkan Büyükkılıç'tan saha denetlemesi

Başkan Büyükkılıç, denetimler öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sözün bittiği, hepimizin daha çok dikkat etmesi gerektiği bir dönemdeyiz” dedi.

BÜYÜKŞEHİRLER 24.04.2021, 18:34 02.05.2021, 18:27
Kayseri: Vali Günaydın ile Başkan Büyükkılıç'tan saha denetlemesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile birlikte 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi saha denetimi gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik hatırlatmasında bulundu.

Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, korona virüs ile mücadele kapsamında denetimlere bizzat katıldı.

Denetleme öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Sözün bittiği, hepimizin daha çok dikkat etmesi gerektiği bir dönemdeyiz. Şu andaki tablo hiçbirimizin içine sinmiyor. Bu tabloyu aşağı çekmek, sevdiğimizi söylediğimiz sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltmak istiyorsak hem kurallara uyacağız hem de bu süreci atlatmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Büyükkılıç açıklamasının sonunda, Hacılar’dan Tekir’e kadar olan yaklaşık 100 milyon TL’lik yol yapım projesini yerinde incelediklerini ve Hisarcık ile Hacılar arasındaki yol yapım çalışmalarının altyapısının tamamlandığını ifade ederek ‘durmak yok yola devam’ temennisinde bulundu.

Vali Günaydın da bu fırsatın iyi değerlendirilmesini, 3 gün boyunca kısıtlama tedbirlerine harfiyen uyulmasını istedi.

Vali Günaydın, “Kısıtlamalara riayet edildiği takdirde bunlardan çok güzel sonuçlar elde ettik. Vaka sayılarımızın düşmesinde önemli etkileri oluyor. Hastanemizdeki, pandemi servislerindeki yoğunlukların azalması için bizlere çok önemli katkılar sunuyor” diye konuştu. Vali Günaydın, ayrıca çalışan kesimin aldığı muafiyet belgelerini uygun ve doğru kullanmalarını, alınan belgelerin amaçları doğrultusunda kullanılması gerektiğini söyledi.

Vali Günaydın ile Başkan Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı, Tarihi Kayseri Kalesi çevresi, Kazancılar Çarşısı, 27 Mayıs Caddesi gibi şehrin en işlek yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlarla görüşüp, pandemi tedbirlerini yerinde incelediler. Günaydın ile Büyükkılıç’a, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de eşlik etti.

Yorumlar (0)
15°
kapalı
banner5
banner10