Kayseri Spor A.Ş.'den 23 Nisan kutlaması

Koronavirüs sürecinde şehrin farklı mahallerinde etkinlikler düzenleyerek evde kalanlara moral veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle de kutlamalar gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİRLER 24.04.2020, 19:10 25.04.2020, 17:50
Kayseri Spor A.Ş.'den 23 Nisan kutlaması

sürecinde şehrin farklı mahallerinde etkinlikler düzenleyerek evde kalanlara moral veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle de kutlamalar gerçekleştirdi. Spor A.Ş., Yenidoğan Mahallesi’nin yanı sıra Konaklar Mahallesi’nde de etkinlikler yaptı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., Konaklar Mahallesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Binaların önünde yerini alan Spor A.Ş. eğitmenleri çocuk şarkıları ve marşlar eşliğinde dans ve spor yaparak bu süreçte evlerinde kalmak sorunda olan çocukları eğlendirdiler.

Spor A.Ş. tarafından düzenlenen kutlamaları çocuklar ve aileleri de balkon ve pencerelerinden izledi. Ay yıldızlı bayraklarımızla süslenen binaların balkonlarına çıkan vatandaşlar Spor A.Ş. eğitmenlerine eşlik ettiler ve etkinliklerin sonunda alkışlarla uğurlayarak teşekkür ettiler.

parçalı az bulutlu