Kayseri Büyükşehir Belediyesi halkın hizmetinde

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek ve zabıta ekipleri dört günlük kısıtlama süresince vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için belirlenen plan kapsamında mahallelerde ekmek dağıtımı gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİRLER 26.04.2020, 15:37
Kayseri Büyükşehir Belediyesi halkın hizmetinde

Kayseri Büyükşehir Belediyesi koronavirüs süresince vatandaşların ihtiyacını karşılamak adına önemli hizmetlerde bulunuyor. 23 Nisan ile başlayan dört günlük kısıtlama süresinde de vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için planlamalarını önceden yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahalle mahalle gezerek ekmek dağıtımı yaptılar. Sosyal mesafe ve dezenfeksiyon kurallarına uyularak gerçekleştirilen ekmek dağıtımı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ulaşım A.Ş.’ye bağlı otobüs işletmeleri de kısıtlama süresince başta sağlık ekipleri olmak üzere çalışmaya devam eden vatandaşlar için önceden duyurulan saatlerde otobüs ve tramvay seferleri düzenledi.