banner4

banner9

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan bayram mesajı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. Bayram süresince tüm Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin göreve hazır olacağını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşların herhangi bir sorun karşısında 444 16 00 ya da Alo 153 telefonlarından belediyeye ulaşabileceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİRLER 14.05.2021, 22:09 14.05.2021, 22:56
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan bayram mesajı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, pandemi ile mücadele kapsamında tam kapanma sürecinde yaşanan Ramazan Bayramı’nın güvenli ve huzurlu bir atmosferde geçirilebilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AktaşBursalıların ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Ramazan Bayramı vesilesiyle Mescid- Aksa’da yaşananların sona ermesi ve gözyaşların son bulması için dua ettiklerini belirten Başkan Alinur Aktaş, İsrail’i bu davranışından dolayı lanetlediğini bir kez daha dile getirdi. Pandemi süreci ve tam kapanma olsa da hayatın devam ettiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Bu süreç zarfında Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahiplerine Kart16 Ramazan Destek çeklerimizi ulaştırdık. Unlu ve süt mamullerinde desteklerimiz oldu. Beraberinde 20 bin ailenin elektrik borcu, 20 bin ailenin su borcu, 20 bin ailenin de internet borcu kapatıldı. Kira yardımları, kira ertelemeleri gibi belirli uygulamaları kapanma sürecinde halkımızın hizmetine sunduk. Ramazan sürecinde tüm ekiplerimiz göreve hazır ve nazır bir şekilde çalıştılar. Ramazan Bayramı’nda aynı şekilde çalışacaklar. Herhangi bir sıkıntı halinde 444 16 00 ya da Alo 153 telefonlarından vatandaşlarımız bize rahatlıkla ulaşabilir” dedi.



Sağlık ve güvenlik başta olmak üzere farklı kuruluşların çalışmaya devam etmesi sebebiyle ulaşımın belirli standartlarda devam edeceğini açıklayan Başkan Aktaş, “Mezarlık ziyareti için sadece şehit ailelerimize izinler verildi. Şehit aileleri de Alo 153’ten bizimle irtibata geçerlerse kendilerini mezarlığa götürüp getirme noktasında yardımcı olacağız. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bundan sonraki bayramlarda kucaklaşmak, aynı sofralarda toplanmak, aynı meclis halkalarına buluşmak nasip olur” diye konuştu.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner5
banner10