Başkan Güler Siyaset Akademisi’nde

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanlığı AR-GE Birim Başkanlığı tarafından organize edilen, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve Prof. Dr. Şakir Görmüş’ün sunumlarıyla gerçekleştirilen 19. Dönem Siyaset Akademisi açılış dersine katıldı.

BÜYÜKŞEHİRLER 21.03.2020, 05:49
Başkan Güler Siyaset Akademisi’nde

“287 BİN KİŞİ EĞİTTİK”

İlk önce eğitimi kendilerinde başlattıklarını söyleyen Başkan Güler, “Bu parti bir ihtiyaçtan doğmuştur. Siyasi parti, toplumsal taleplerin deneme bonusu bir program dâhilinde uygulamaya geçilmesi demektir. Ben de bu partinin kuruluşunda bulundum. Kurucu AR-GE Başkanı olarak da ilk önce eğitimi kendimizde başlattım. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere biz kurucular kendi içimizde eğitime başladık. Önce kendimizi eğittik daha sonrasında dağılarak diğer illerde eğitim verdik. Bunun neticesinde 287 bin kişi eğittik. Bu kadro kolay yetişmedi. Bu parti aslında 2001 yılında kurulmadı. Bu parti, tarihin kuruluşundan bu yana var. Partimiz dürüstlük, etik ve ahlakın sembolüdür” dedi.

“HER ALANDA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Her alanda çalışmalar yapıldığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Turizm, tarım, teknoloji, enerji gibi her alanda çalışmalar yapıyoruz. Akkuş’ta çok iyi bir rüzgâr potansiyeli yakaladık. Rüzgâr enerjisiyle kendi santralimizi kurup belediyemizin ihtiyacını oradan karşılayacağız. Ordu’nun suları boşa akıyordu. Allah nasip etti buraya Belediye Başkanı oldum. 19 ilçemizin 16’sının suyu analizler sonucu iyi çıktı. İnşallah bu sularımızı şişeleyip satacağız. 3 ay değil, 12 ay Ordu dedik. Ordu kışın da güzel dedik. Böylelikle yaptığımız çalışmalarla yaylalarımız doldu taştı” şeklinde konuştu.

parçalı az bulutlu