Balıkesir: İlçelerdeki projeler denetlendi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ekibiyle birlikte Burhaniye ve Ayvalık'ta incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, belediye başkanlarıyla birlikte devam eden projeleri yerinde inceledi.

BÜYÜKŞEHİRLER 07.05.2020, 19:25
Balıkesir: İlçelerdeki projeler denetlendi

BURHANİYE'DE İNCELEMELER

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile birlikte Burhaniye'de incelemeler yaptı. İlk olarak Devecileri makamında ziyaret eden Başkan Yücel Yılmaz, Burhaniye ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam eden projeleri yerinde inceledi. E-87 bağlantı yolu, Kızıklı Yolu ve Taylıeli Amfi Tiyatro ile ilçe arası bağlantı yolunu yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, sonrasında ise Öğretmenler Plajı Otoparkı ve Sahil Meydanı ile İskele Mahallesi Kabaağaç Caddesi'nde incelemeler yaptı.

AKILCI PLANLAMA VURGUSU

Burhaniye'nin eksikliklerinin giderilmesi noktasında ivedilikle adım atacaklarını ifade eden Yücel Yılmaz, "İyi ve akılcı bir planlama ile 12 aya yayılan turizm potansiyeli ile, ulaşım altyapısı ile, hizmet sektörü ile zeytin üreticisine ve tarıma sağlayacağımız desteklerle Burhaniye'nin ekonomisini hızlı bir şekilde kalkındıracağız." dedi.

AYVALIK'I NAKIŞ GİBİ İŞLEYECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Burhaniye'nin ardından beraberindeki heyetle birlikte Ayvalık'ta temaslarda bulundu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve ekibi ile ilçenin ihtiyaçları ve yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Yılmaz, "İlçemizin ihtiyacı neyse işbirliği halinde hepsini kısa sürede gidereceğiz. Ayvalık sadece Ayvalık ve Balıkesirlilere ait değil, Türkiye'ye ait, dünyanın gözbebeği bir yer. Biz burayı nakış gibi işlemek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

BAŞKAN ERGİN'DEN YÜCEL YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ise "Asfalt, dönel kavşaklar, kaldırımlar, meydanlar hepsi kent estetiğine uygun şekilde düzenlenecek. Daha yaşanabilir bir Ayvalık mümkün demiştik, sözümüzün arkasındayız. Bu çabamıza destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'a Ayvalık halkı adına teşekkür ediyorum." dedi.

hafif yağmur