Balıkesir: Başkan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BÜYÜKŞEHİRLER 23.05.2020, 14:09
Balıkesir: Başkan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın mesajı şöyledir:

"Kıymetli Hemşehrilerim,

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayını bitirdik ve bayrama erdik.

Bayramlar küskünlerin barıştığı, insanların kaynaştığı ve sevinçlerimizin bol olduğu güzel günlerdir. Ancak bu bayramda, maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan KOVİD-19 ile ilgili tehdit geçmiş değil. Bundan dolayı tüm hemşehrilerimin alınan tedbirlere uymasını önemle rica ediyorum. Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günler de geçecek ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günlere kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize içten sevgilerimi iletiyor; bayramın tüm insanlığın selameti ve kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.

Ramazan Bayramımız kutlu olsun."

az bulutlu