banner4

banner9

Bakan Pakdemirli: Balıkesir’in her talebi Bizim için emirdir

AK Parti Balıkesir İl Kongresi için Balıkesir’e gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek “Balıkesir benim için son derece önemli. Makul her talebi bizim için emirdir.” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRLER 14.02.2021, 23:37
Bakan Pakdemirli: Balıkesir’in her talebi Bizim için emirdir

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve AK Parti Balıkesir Milletvekilleri de hazır bulundu. “Tüm hemşehrilerim adına şehrimize hoş geldiniz diyorum” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir’in yüzde 45’inin tarım ve tarıma dayalı sektörlerle geçimini sağladığını belirterek “İnsanımızın dertlerine ortak oluyorsunuz. Katkılarınız ve bizlere olan destekleriniz için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yatırımlarıyla Balıkesir’in Türkiye’nin vitrinlerinden biri olduğunu söyleyen Bakan Bekir Pakdemirli “Son 18 yılda 14,3 milyar liranın üzerinde tarımsal destek ve yatırım yaptık. Çiftçimizin de gayretleri ile Balıkesir bitkisel ve hayvansal üretim değerini 5,3 kat artırarak 10 milyar liranın üzerine çıkardı. Balıkesir’imizin tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyelini daha üst seviyelere taşımak için Büyükşehir Belediyemizin ve Balıkesirli kardeşlerimizin her daim yanındayız. Ege’nin evladı olarak Balıkesir benim için son derece önemli. Balıkesir’in makul her talebi bizim için emir olarak algılanacaktır” dedi. “Tüm Balıkesirli kardeşlerimi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” diyen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Türkiye’nin geleceğini yeniden tasarlamak için gayret sarf ediyoruz” açıklamasında bulunurken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise Balıkesir’e misafirperverliği için teşekkür etti.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner5
banner10